Akademie léčivé výživy zve na večerní přednášky

Akademie léčivé výživy zve na večerní přednášky

15.04.2015 Redakce

Akademie léčivé výživy v Praze pořádá večerní přednášky a víkendové semináře vedené zakladatelem newyorské Academy of Healing Nutrition Rogerem Greenem, který je považován za jednoho z nejprogresivnějších učitelů oboru přirozené péče o zdraví.

Ve čtvrtek 30. 4. je na programu přednáška Stravování dlouhověkých a 2. až 3. 5. víkendový seminář na stejné téma. Ve čtvrtek 14. 5. následuje přednáška Diagnostika a léčba domácími medikamenty a o víkendu 16. až 17. 5. stejnojmenný seminář. Z Academy of Healing Nutrition do Prahy přicestuje Nam Singh, respektovaný lektor, mistr kuchař a bylinkář. V Akademii léčivé výživy povede ve čtvrtek 7. 5. přednášku a 9. až 10. 5. víkendový seminář Čínské byliny a potravinová tonika v kuchyni.

Harmonogram je sestaven tak, aby víkendovému semináři předcházela „ochutnávka“ – večerní přednáška na stejné téma. Účastníci získají užitečné informace aplikovatelné v každodenním životě a mohou se rozhodnout, zda se zúčastní i víkendového semináře, kde bude téma rozebíráno v širších souvislostech. Všechny přednášky a semináře jsou tlumočeny do českého jazyka. A jak je v Akademii léčivé výživy obvyklé, účastníky namísto nesrozumitelných teorií či analýz čeká přísun cenných informací, díky kterým mohou snadno dosáhnout zlepšení kvality svého života.

 Stravování dlouhověkých – Roger Green, 30. 4. / 2. až 3. 5.

Chcete změnit stravovací návyky? Chcete najít něco přirozeného, fungujícího a vhodného pro dnešní dobu? Roger Green představí unikátní koncept Stravování dlouhověkosti, prozradí, co můžeme aplikovat z tradičních výživových znalostí různých kultur, jak stavět na umírněnosti, rovnováze, jednoduchosti a jak si udržet dobré zdraví, pocit štěstí a vnitřní pohody po celý život.

Roger_Green

Díky silným zážitků si podle Rogera Greena uchováme jiskru v oku

„Je to celkem jednoduché. Důležitý je čerstvý vzduch, musíte cvičit a hýbat tělem, potřebujete jídlo, které mu prospívá a ne ubližuje, je třeba zůstat pružný, nemyslet dogmaticky. Nevěřím v extrémy ani v nic, co by lidi svazovalo, nudilo a bránilo jim radovat se ze života. A konečně, je nesmírně důležité vyhledávat silné zážitky. To může znamenat, že se nadšeně věnujete koníčkům – sportu, malování, fotografování či lezení po horách. Silné zážitky přinášejí do života blaženost. A to je základní trik, kterým si zachováte jiskru v očích!“ shrnuje Roger Green svůj recept na dlouhověkost.

Čínské byliny a potravinová tonika v kuchyni – Nam Singh, 7. 5. / 9. až 10. 5.

Nam Singh poodkryje tajemství čínských bylin a naučí vás, jak při přípravě stravy podle ročních dob využívat příznivých účinků nejkvalitnějších a nejúčinnějších bylinných tonik. Nam probere základní taoistický princip tří pokladů – ting, čchi a šen – a vysvětlí, jak se o ně starat. Pohovoří o zásadách zdravého životního stylu, a doporučí řadu bylin, které tělu dodávají vitalitu a zaručují dlouhověkost – včetně jejich přípravy. Bude se také zabývat základními prvky orientální diagnostiky.

Nam

Do Prahy přicestuje také Nam Singh, respektovaný lektor, mistr kuchař a bylinkář

Diagnostika a léčba domácími medikamenty – Roger Green, 14. 5. / 16. až 17. 5.

Potřebujete změnit stravovací režim? Chcete si vytvořit stravovací návyky, které zahrnují prvky proti stárnutí a budou postaveny na vědomostech a přesvědčení přírodní léčby? Chcete získat jasnou mysl, silnější energii a výdrž, osvobodit se od bolestí a ztuhlých kloubů, ale zejména zlepšit smysl pro vnímání vašeho životního poslání?

Roger Green seznámí s další částí programu Stravování dlouhověkosti, který vám dodá sílu léčit sama sebe. Poskytne vám vědecké poznatky z oblasti výživy, bylinných léčivých přípravků, doplňků a energetického působení potravin, založeného na tradiční čínské medicíně. Čekají vás techniky masáže shiatsu, akupresura, obklady nebo 5000 let staré cvičení Do-IN.

Více informací o přednáškách a seminářích naleznete na webu Akademie léčivé výživy: http://www.akademielecivevyzivy.cz/prednasky-a-seminare/


Mohlo by vás zajímat

Sněmovna zřejmě schválí snazší podmínky nižší daně z piva pro malé pivovary

11.09.2024 | Sněmovna zřejmě schválí vládní novelu zákona o spotřebních daních, která především zmírňuje podmínky, za nichž mohou majetkově nebo personálně propojené minipivovary dosáhnout na nižší sazbu spotřební daně z piva. Sněmovna ji dnes propustila do závěrečného čtení. Pozměňovací návrh k ní v dnešním druhém čtení nikdo z poslanců nevznesl.

Na Brněnsku otevřel bezoobslužnou prodejnu, ke vstupu stačí tlačítkový telefon

05.09.2024 | Majitel a zakladatel firmy na výrobu potravin a pochutin z hmyzu Grig Adam Dostál otevřel ve Veverských Knínicích na Brněnsku patrně první bezobslužnou prodejnu v Česku, do které lze vstoupit i bez aplikace v chytrém telefonu a bankovní identity. Stačí tlačítkový telefon a vstupní kód zaslaný prostřednictvím sms. Bezobslužné prodejny bez personálu jsou podle něj fenoménem budoucnosti, který stále stojí na začátku, řekl ČTK.

O lihoviny je menší zájem, jejich prodeje poklesly

10.09.2024 | Prodeje výrobců lihovin v ČR klesly za první pololetí letošního roku v porovnání se stejným obdobím loni o 51,3 procenta, vyplývá z údajů Unie výrobců a dovozců lihovin (UVDL). Unie proto v otevřeném dopise, který má ČTK k dispozici, žádá politiky, aby zrušili další navyšování spotřební daně na lihoviny plánované na roky 2025 a 2026. UVDL zároveň tvrdí, že zvýšení spotřební daně příjmy státní pokladny nezvýšilo.

Nové číslo CZ TEST právě v prodeji!

202408

Zajděte si pro svou porci čtení o kvalitě potravin. Nové číslo koupíte v prodejnách Kaufland, Albert, Globus, Tesco a COOP, na vybraných novinových stáncích sítě Valmont a dalších, včetně vybraných poboček České pošty.