25.06.2015 Redakce
Tento recept můžete obměnit také tím, že místo červené řepy a pažitky použijete dvě menší okurky a bazalku.
Ingredience: 150 g kozího sýra (například Président Buche fondante de chevre), 2 červené řepy (uvařené), 1 dl smetany na vaření, svazek pažitky, sůl a pepř
Postup: Rozmixujte červenou řepu se smetanou a 100 g kozího sýra Président (50 g sýra si nechte bokem pro konečné dozdobení). Osolte a opepřete. Nalijte směs do misek, ozdobte zbytkem kozího sýra pokrájeného na kostky a posekanou pažitkou.
13.08.2015 | V létě dokáže osvěžit nejen zmrzlina či limonáda, ale i vhodně upravená káva. Proto připravila společnost Segafredo Zanetti CR dvě varianty, jak si vychutnat kávu v letním období.
29.01.2024 | Že je zdravá strava nudná? Nenechte se plést. Marinovaný lilek na pyré ze žluté čočky osvěžený kokosovým jogurtem podle Davida Müllera předčí všechna očekávání.
30.10.2023 | Není nad poctivý český vývar! Ale už jste jej měli minimálně nastokrát. Co takhle zkusit něco netradičního? Skvělou polévku uvaříte ze sýra i arašídového másla.
Zajděte si pro svou porci čtení o kvalitě potravin. Nové číslo koupíte v prodejnách Kaufland, Albert, Globus, Tesco a COOP, na vybraných novinových stáncích sítě Valmont a dalších, včetně vybraných poboček České pošty.