Jaký food blog je nejlepší?

Jaký food blog je nejlepší?

10.02.2015 Redakce

FOOD BLOG ROKU 2014 je druhý ročník soutěže o nejlepší český kulinární blog. Food blogy oslovují každý den deseti tisíce lidí a určují, co třeba budou zrovna večeřet.

Dne 6. února 2015 proběhlo zveřejnění nominovaných food blogů v 6 kategoriích, pro které hlasovala odborná porota. Vyhlášení vítězů jednotlivých kategorií proběhne na slavnostním vyhlášení v květnu 2015. V březnu 2015 proběhne volba absolutního vítěze, kterého určí veřejnost na www.foodblogroku.cz

Celý projekt se skládá ze 4 částí:

1. Seznam českých food blogů                     průběžně

2. Hlasování odbornou porotou                   proběhlo 6. února 2015

3. Volba absolutního vítěze veřejností      březen 2015

4. Slavnostní vyhlášení vítězů – večírek    květen 2015

 

Dne 6. února 2015 proběhla nominace odbornou porotou v těchto kategoriích:

- Recepty
- Fotografie
- Food styling
- Dezerty a pečení
- Kulinární cestování
- Objev roku

Nominované food blogy naleznete zde: http://foodblogroku.cz/nominovane-food-blogy-2/. V každé kategorii bylo nominováno 5 blogů, vítězové v jednotlivých kategoriích budou vyhlášeni na večírku (Slavnostním vyhlášení).

Odborná porota vybere TOP 50 českých food blogů, pro které bude hlasovat veřejnost. V březnu 2015 bude probíhat volba absolutního vítěze. Volit bude moci každý návštěvník stránek www.fooodblogroku.cz.


Mohlo by vás zajímat

SZPI zakázala prodej halucinogenních bonbonů, obsahovaly výtažek z muchomůrky

05.09.2024 | Státní zemědělská a potravinářská inspekce (SZPI) zakázala prodej želatinových bonbonů, které obsahují látku muscimol. Jde o neurotoxin, tedy silný tlumič centrálního nervového systému, a halucinogen vyskytující se v muchomůrce červené. SZPI o tom informovala v tiskové zprávě.

Coca-Cola bude v Praze vyrábět rostlinná mléka pro Evropu

29.05.2018 | Nápojářská společnost Coca-Cola HBC ČR a Slovensko dnes otevřela v pražských Kyjích dvě zmodernizované linky za více než 300 milionů korun. Bude nově vyrábět nápoje rostlinného původu, tzv. rostlinná mléka, pod značkou AdeZ pro 11 evropských států, v ČR a na Slovensku se začnou prodávat na přelomu roku.

Chléb je opět v kurzu. Jak poznat ten nejlepší?

24.05.2018 | Díky populárním farmářským trhům se v posledních letech stal hitem chléb kvasový. Přitom už v 15. století za vlády Jiřího z Poděbrad se peklo dvanáct druhů chleba. V České republice přitom máme dnes více než 700 pekáren, které vyrobí denně zhruba milion pecnů. Jak ale poznat ten skutečně kvalitní?

Nové číslo CZ TEST právě v prodeji!

202408

Zajděte si pro svou porci čtení o kvalitě potravin. Nové číslo koupíte v prodejnách Kaufland, Albert, Globus, Tesco a COOP, na vybraných novinových stáncích sítě Valmont a dalších, včetně vybraných poboček České pošty.