novinky  

Letem světem s Podravkou

Letem světem s Podravkou

26.05.2015 Redakce

Podravka přísada do jídel se stala jedničkou v mnoha domácnostech a nyní přichází s příchutěmi, se kterými můžete procestovat svět. Objevte mexická jídla díky Podravce Pikant, zasněte se o Itálii při přípravě jídel s Podravkou Středomořskou, a nebo se s Podravkou Asie vydejte na daleký východ.

Kořenící přísada Podravka je generacemi prověřená a nenahraditelná klasika každé kuchyně. Jedná se o směs zeleniny a kořenících bylinek, jejíž receptura byla vyvinuta již v roce 1958. Její tajemství spočívá v tom, že nepřebíjí původní aroma a chuť jídla, ale pouze je podtrhne, doplní a zaobalí do dokonalé podoby. Kořenící přísada Podravka zintenzivní požitek z každého připravovaného pokrmu. Výborně dochutí jídla na grilu, všechny druhy mas, ryby, ale stejně tak přílohy, saláty, polévky i omáčky. Kromě klasické Podravky můžete sáhnout i po ochucených variantách.

1

Podravka přísada S příchutí Kuře, dotáhne vaše jídla, ve kterých je kuře hlavní ingrediencí, k dokonalosti. Můžete ji využít při každodenní přípravě jednoduchých pokrmů nebo během svátečních příležitostí.

2

Pro milovníky ostrých chutí je určena Podravka přísada Pikant. Zamilujete si ji pro lehkou pálivost a pikantní aroma. V Podravce Pikant jsou spojeny chilli, červená mletá paprika, česnek, oregano, kmín a kousky papriky. S Podravka Pikant můžete okořenit téměř všechna jídla a dát jim tím dávku pikantnosti. Nejlépe se hodí do omáček, gulášů, mexických jídel, fazolí, masových jídel a polévek. 

3

Podravka přísada Středomoří skrývá kombinaci rajčat a středomořských bylinek, jako jsou oregano, bazalka, tymián, majoránka a rozmarýn. Můžete s ní doplnit své italské, španělské, řecké nebo třeba chorvatské recepty, kterým tato přísada od Podravky dodá autentickou chuť.

4

Nejexotičtější příchutí je Podravka přísada Asie, která vedle orientálního koření, jako kurkumy a koriandru, skrývá také na východě nepostradatelnou chuť zázvoru. Díky této příchuti můžete vyzkoušet i recepty z nejvýchodnějších koutů světa.


Mohlo by vás zajímat

Na trhu je nový "červený chléb" s antioxidačními účinky

30.06.2017 | V pekárnách se od letošního května objevil nový a pro zdraví příznivý druh chleba. Přezdívá se mu Karkulka podle jeho načervenalé barvy a je vyrobený z šedesátiprocentní celozrnné mouky z purpurové pšenice. Díky ní má vyšší obsah antioxidantů, a proto je pro konzumenty zdravější, uvedla v tiskové zprávě mluvčí brněnské Mendelovy univerzity Kateřina Brettschneiderová.

Zahřejte se horkým nápojem od Madety

19.12.2016 | Začala nám zima, venku už opravdu přituhuje a člověk je rád, když se zahřeje. A co si budeme povídat, ideální je zahřát se z venku i zevnitř.

Apetito v novém

16.08.2016 | Tradiční český sýr Apetito přichází na trh v novém obalu a s vylepšeným složením. Sýr je nyní ještě smetanovější a krémovější. Zakysaná smetana byla při jeho výrobě nahrazena čerstvou sladkou smetanou.

Nové číslo CZ TEST právě v prodeji!

202408

Zajděte si pro svou porci čtení o kvalitě potravin. Nové číslo koupíte v prodejnách Kaufland, Albert, Globus, Tesco a COOP, na vybraných novinových stáncích sítě Valmont a dalších, včetně vybraných poboček České pošty.