01.08.2023 Jana Čiháková
Snili jste o řeznictví, kde najdete nejkvalitnější partie hovězího i vepřového, kuřata z volného výběhu, nejčerstvější ryby, zvěřinu i netradiční typy masa? A milujete letní grilování při teplých večerech? Na Rohlik.cz tohle vše nakoupíte na jednom místě za skvělé ceny a se zárukou čerstvosti až domů.
Online prodejce potravin Rohlik.cz přináší každý den široký výběr masa a ryb, který je 4x větší než nabízí běžné kamenné prodejny. Zároveň také podporuje na 10 rodinných farmářů, jejichž lokální výrobky nabízí na svém webu po celý rok. Unikátem je také výběr BIO kousků, celkem jich na Rohlíku najdete 100. Kromě toho má online prodejce koncept vlastního řeznictví, díky kterému může nabídnout skvělou kvalitu masa za ty nejlepší ceny.
Jen na Rohlíku navíc najdete produkty od dalších vyhlášených řeznictví jako Naše Maso, The Real Meat Society či Maso Klouda, lokální farmáře a chovatele Qualivo nebo bio kuřata Amadori. Nákupu masa online se zákazníci nemusejí obávat, pokud by se stalo, že by dostali kousek, který nebude podle jejich představ, Rohlík ihned a bez řečí vrátí peníze. Rohlík ručí za kvalitu dovezeného nákupu, maso je v neustálém chladu až po dovezení, navíc je u vás doma od dodavatele mnohem rychleji.
Kromě konceptu nejlepšího řeznictví ve městě má Rohlik.cz v plánu dále podporovat své privátní značky, které nabízí výborný poměr ceny a kvality. Už nyní si zákazníci Rohlíku mohou dopřát například steaky značky Sutcha, které nabízí zákazníkům nejen maso původem ze všech koutů světa, ale i netradiční řezy jako například flank, flat iron, eye round, chuck tender a další. Najdete zde velký výběr steaků ideálních právě na letní grilování. Vybírat také můžete z vlastní značky MASO! nebo Fjoru – v té najdete ty nejčerstvější kousky ryb.
A kdo dbá na to, aby kvůli nákupu masa nemusel říznout do rozpočtu, na Rohlíku najde každý den rovněž kvalitní kousky se zárukou nejlepší ceny. Online obchod totiž kontroluje a srovnává ceny základních položek s konkurencí, takže na Rohlik.cz bez problémů nakoupíte za stejnou nebo nižší cenu běžné partie hovězího, vepřového i kuřecího.
09.08.2024 | Letos si burčák užíváme podstatně dříve. Podle vyjádření Svazu vinařů zhruba o 20 dní. Jako burčák se smí na českém trhu ALE označovat pouze nápoj z českých hroznů. Pokud se vyrábí ze zahraničních, musí nést označení částečně zkvašený hroznový mošt, což někteří prodejci nedodržují. Jak jim nenaletět?
07.06.2024 | Při grilování masa je třeba používat čerstvé suroviny, které byly uchovávané v chladu, a maso dostatečně dlouho tepelně upravovat. Naopak při příliš vysokých teplotách mohou vznikat nežádoucí chemické látky s karcinogenními účinky. Na dnešní tiskové konferenci ministerstva zdravotnictví (MZd) to řekl Matyáš Fošum pověřený funkcí hlavního hygienika.
24.07.2024 | Domácí zmrzlina z kvalitních surovin a kontrolovaným obsahem cukru je jedním z nejatraktivnějších doplňků nejen letních zahradních a grilovacích party. Prosté zmrazení promíchaných surovin však nepřináší kýžený výsledek. Proto jsou v oblibě domácí výrobníky, které umožňují výrobu nadýchané zmrzliny nebo sorbetu. Jednu z nejatraktivnějších letošních novinek představuje zmrzlinovač Cuisinart ICE48E, s jehož pomocí lze v domácích podmínkách snadno připravit točenou zmrzlinu jako od profesionálů i další mražené dezerty.
Zajděte si pro svou porci čtení o kvalitě potravin. Nové číslo koupíte v prodejnách Kaufland, Albert, Globus, Tesco a COOP, na vybraných novinových stáncích sítě Valmont a dalších, včetně vybraných poboček České pošty.