13.12.2021 Jana Čiháková
Vánoční čas je v plném proudu a vy máte jedinečnou příležitost předvést své kreativní umění a namíchat si podle vlastních chutí váš oblíbený a delikátní krémový Baileys Original Irish Cream. Vychutnejte si sváteční čas s Baileys jednoduše a stylově. Sladce si zahřešit a popustit uzdu fantazii můžete od 7. do 23. prosince v holešovickém Vnitroblocku.
Jste milovníci sladkého, máte fantazii a rádi hřešíte? Rádi bychom vám představili první unikátní pop up ve střední Evropě – Baileys Treat Bar. Místo, které dává vaší kreativitě prostor předvést se a vychutnat si jedinečnou chuť lahodných dezertů Baileys Original Irish Cream nebo nápoje Baileys v kombinaci se zmrzlinou, kávou nebo horkou čokoládou. Kreativitě a fantazii se meze nekladou – vše si budete moci dozdobit sypáním, například marshmallows, oříšky, špetkou třpytivého prachu či cukrovým zdobením.
Baileys Treat Bar je zkrátka místem neodolatelné sladké zábavy pro dospělé, kde si budete moc nejenom vychutnat, ale také i zakoupit novou vánoční limitovanou edici Baileys Original Irish Cream a ostatní produkty Baileys.
David Kulich, cukrář Baileys Treat Bar říká: „Spolupráce na tomto projektu byla výzvou, která mi přinesla spoustou nových zážitků a zkušeností. Nejtěžší na celém tvoření bylo správně vyvážit chuť, protože každá tekutina navíc se musí vyvažovat přidáním dalších surovin. Některé dezerty se mi podařilo vychytat hned na první pokus, jako například tiramisu, které při ochutnávce sklidilo pozitivní ohlasy. Spolupráce s celým týmem byla naprosto dokonalá, velmi si vážím možnosti udělat ochutnávku pro více lidí, při které jsem viděl reakce na jednotlivé dezerty, a pomohlo mi to se posunout dále s mými výtvory. Jsem pyšný, že mohu být součástí takového projektu a těším se na ohlasy.“ „Je nám velkou ctí, že se právě Praha stala prvním z míst ve střední Evropě, kde jsme mohli otevřít Treat Bar pop up. Věříme, že si toto ojedinělé místo neodolatelné zábavy návštěvníci v předvánočním čase skvěle vychutnají,“ dodává Kristýna Walzelová, Brand Manager Diageo Reserve & Baileys.
06.09.2024 | Světové ceny potravin se v srpnu mírně snížily. Pokles cen cukru, masa a obilovin totiž převážil nad zdražením mléčných výrobků a rostlinných olejů. Ve své zprávě to dnes uvedla Organizace OSN pro výživu a zemědělství (FAO). Cena cukru se podle zprávy dostala na nejnižší úroveň za téměř dva roky.
11.09.2024 | Sněmovna zřejmě schválí vládní novelu zákona o spotřebních daních, která především zmírňuje podmínky, za nichž mohou majetkově nebo personálně propojené minipivovary dosáhnout na nižší sazbu spotřební daně z piva. Sněmovna ji dnes propustila do závěrečného čtení. Pozměňovací návrh k ní v dnešním druhém čtení nikdo z poslanců nevznesl.
09.09.2024 | Poptávka po rýži se v Japonsku poprvé za deset let zvýšila. Může za to rekordní počet turistů a vysoká domácí poptávka. Neobvyklý růst poptávky přišel ve stejnou dobu, kdy vlna veder poškodila úrodu. Japonsko tak bojuje s nedostatkem rýže, která je považována v zemi za základní potravinu, a distributoři zvýšili ceny. Uvedl to ve své dnešní zprávě server Nikkei Asia.
Zajděte si pro svou porci čtení o kvalitě potravin. Nové číslo koupíte v prodejnách Kaufland, Albert, Globus, Tesco a COOP, na vybraných novinových stáncích sítě Valmont a dalších, včetně vybraných poboček České pošty.