04.07.2022 | Slavný šéfkuchař Přemek Forejt odhaluje další tajemství v McDonald’s! Z čeho je maso do burgerů, z jaké části krávy pochází a co brání většímu rozšíření Beyond Meat produktů? Na tyto a další otázky se Přemka ptali jeho fanoušci na Instagramu. Ten se proto vypravil do zpracovatelského závodu, kde se z předního hovězího stanou plátky mletého masa do burgerů.
18.02.2022 | Oblíbený šéfkuchař Přemek Forejt se spojil se sítí restaurací rychlého občerstvení McDonald‘s. Během tříleté spolupráce se tak veřejnost spolu s Přemkem podívá pod pokličku výrobním procesům oblíbených produktů McDonald‘s. Pomyslná funkce „kontrolora kvality“ bude zahrnovat i návštěvy u dodavatelů a testování kvality používaných surovin.
Zajděte si pro svou porci čtení o kvalitě potravin. Nové číslo koupíte v prodejnách Kaufland, Albert, Globus, Tesco a COOP, na vybraných novinových stáncích sítě Valmont a dalších, včetně vybraných poboček České pošty.