30.08.2023 | Sezóna grilování je v plném proudu. Jeho základem je klasicky maso, v dalším sledu ryby, zelenina a masné výrobky. Hlavním jídlem také většina grilování končí, dezertem se pak zpravidla stává dříve připravený koláč nebo zmrzlina. Ale při touze po sladké tečce nemusíte gril vůbec opouštět, naopak tento způsob přípravy propůjčí řadě potravin jedinečnou, specifickou chuť.
01.11.2021 | Ve věku 93 let zemřel restauratér Ado Campeol, kterému italská média přezdívají otec tiramisu. Campeol byl majitelem restaurace Le Beccherie v severoitalském Trevisu, kde slavný dezert vymyslela jeho manželka a šéfkuchař, upozornil zpravodajský server BBC.
Zajděte si pro svou porci čtení o kvalitě potravin. Nové číslo koupíte v prodejnách Kaufland, Albert, Globus, Tesco a COOP, na vybraných novinových stáncích sítě Valmont a dalších, včetně vybraných poboček České pošty.