21.08.2014 | Jsou farmářské trhy rájem pro podvodníky, nebo jde jen o nafouknutou bublinu a neopodstatněné pomluvy? Je opravdu potřeba se nákupu na farmářských trzích bát?
07.08.2014 | Česku patří z hlediska potravinové bezpečnosti 23. místo na světě a 16. místo v Evropě.
07.08.2014 | Mezi nejčastější patří porušení hygienických standardů, nedodržení minimálních požadavků jakosti, neodpovídající označování potravin a okem viditelné plísně.
05.08.2014 | České restaurace bojují s jazyky. Nejčastěji se komolí cordon bleu, naopak s ratatouille si podniky vědí rady.
05.08.2014 | Téměř polovina čajů, které otestoval časopis dTest, obsahovala extrémně nízké množství čajového extraktu.
04.08.2014 | Nevyléčitelně nemocní pacienti ve Francii si budou moci své poslední dny zpříjemnit sklenkou kvalitního vína či whisky.
31.07.2014 | Lidé z Mozzarellart v Praze vsadili na domácí výrobu mozzarelly. Jsou prvním místem, které spojuje české kvalitní mléko a italskou tradici výroby sýrů.
31.07.2014 | Podle aktuálního průzkumu společnosti Tesco preferujeme pro grilování velmi kvalitní maso, nejčastěji kuřecí nebo vepřové.
28.07.2014 | Restauratéři si začínají stále více uvědomovat kupní sílu hostů, kteří nechtějí navštěvovat zakouřené prostory a s tím i nutnost mít oddělené nekuřácké prostory, nebo dokonce zcela nekuřáckou restauraci.
21.07.2014 | Zdražení potravin během posledního roku pocítilo 96 procent nakupujících v Česku. Nejvíce podle nich zdražily mléčné výrobky a maso.
Zajděte si pro svou porci čtení o kvalitě potravin. Nové číslo koupíte v prodejnách Kaufland, Albert, Globus, Tesco a COOP, na vybraných novinových stáncích sítě Valmont a dalších, včetně vybraných poboček České pošty.