17.08.2015 redakce
Během grilovací sezóny roste poptávka nejen po vhodném masu, ale také po různých uzeninách. Pokud si je občas rádi dopřejete, nechte se zlákat lehkými kuřecími klobáskami od Drůbežářského závodu Klatovy.
„TRIO klobásky bez E“ nebo „Bylinkové klobásky bez E“ zaujmou nejen chutí, ale hlavně absencí lepku a přidaných chemických látek. U všech těchto výrobků jsou syntetická aditiva nahrazena látkami přírodního původu: stabilizátory přírodní amarantovou moukou, konzervanty výtažkem z třešně Acerola a namísto látek zvýrazňujících chuť a vůni jsou kvasničné extrakty. Všechny výrobky včetně surovin jsou ryze českého původu.
„TRIO klobásky bez E“ nebo „Bylinkové klobásky bez E“ lze zakoupit již za 39,90,- Kč
Na přípravu potřebujete 350 g bílých a černých rozdrcených hořčičných semínek, 2 dcl vinného octa, 50 g soli, 130 g cukru. Ocet nechte svařit a vychladit. Rozdrcená semínka smíchejte s cukrem, solí a s částí vychladlého octa. Míchejte nebo mixujte tak dlouho, dokud se nevytvoří hladká pasta. Tu dejte na 2 hodiny do lednice a nakonec přimíchejte zbytek octa tak, aby hořčice měla tu správnou konzistenci.
19.12.2016 | Začala nám zima, venku už opravdu přituhuje a člověk je rád, když se zahřeje. A co si budeme povídat, ideální je zahřát se z venku i zevnitř.
27.04.2018 | Výrobce značky Strážnické brambůrky přichází se zásadními marketingovými tahy. Na trh uvádí novou hořčicovou příchuť, s kterou je spojený také kompletní redesign obalů všech řad výrobků.
10.10.2016 | Rýži, těstoviny, luštěniny, obiloviny, kuskus, ale také vločky a různé přílohové nebo polévkové směsi můžete v Česku zakoupit pod značkou ARAX. Ta si přízeň svých zákazníků získává již od roku 1997.
Zajděte si pro svou porci čtení o kvalitě potravin. Nové číslo koupíte v prodejnách Kaufland, Albert, Globus, Tesco a COOP, na vybraných novinových stáncích sítě Valmont a dalších, včetně vybraných poboček České pošty.