17.03.2015 Redakce
Jaké by to byly svátky jara bez voňavé nádivky?
Suroviny:
· toustový chléb světlý (například Penam)
· mléko
· cibule
· sůl
· pepř
· petrželka
· vejce
· pečicí papír
Postup:
Toustový chléb v míse zalijeme mlékem a necháme 15 minut uležet. Na pánvičce mezitím opečeme dozlatova cibuli. K chlebu přidáme celé vejce, petrželku nakrájenou na drobno, opečenou cibuli, sůl a pepř. Prsty směs důkladně promícháme, aby se jednotlivé složky hezky promíchaly.
Hotové těsto vložíme na plech vyložený pečícím papírem a pečeme dozlatova.
13.08.2015 | V létě dokáže osvěžit nejen zmrzlina či limonáda, ale i vhodně upravená káva. Proto připravila společnost Segafredo Zanetti CR dvě varianty, jak si vychutnat kávu v letním období.
08.11.2023 | Mini-langoše plněné sýrem podle Pavla Berkyho, to je dobrota, kterou si rozhodně zamilujete. A to nejen pro skvělou chuť. Upoutá vás i nenáročná příprava...
27.07.2024 | Na rozdíl od komerčně vyráběných verzí, které často obsahují přidané cukry a umělá aditiva, vám domácí příprava umožní plně kontrolovat kvalitu ingrediencí. Připravte si vlastní vanilkovou zmrzlinu s karamelovými kousky, jahodovou s čerstvou mátou, nebo čokoládovou se směsí oříšků a kousků čokolády.
Zajděte si pro svou porci čtení o kvalitě potravin. Nové číslo koupíte v prodejnách Kaufland, Albert, Globus, Tesco a COOP, na vybraných novinových stáncích sítě Valmont a dalších, včetně vybraných poboček České pošty.