17.08.2015 Renata Reihserová
Nevíte, co uvařit k obědu nebo večeři? Inspirujte se belgickým receptem!
Doba přípravy: 50 minut, pro 4 osoby
Ingredience: 4 roštěnky, 1 cibule, 30 g másla, 1 lžíce hladké mouky, ½ lžičky cukru, 1,5 dl piva, plnotučná hořčice, koření (bobkový list, tymián), mletý pepř, sůl
Postup: Maso očistíme a nakrájíme na kostky. Cibuli nakrájíme na plátky, orestujeme ji na másle. Přidáme maso, které necháme ze všech stran zatáhnout. Zaprášíme moukou, přidáme cukr, hořčici, koření a dochutíme solí a pepřem. Vše zalijeme pivem a pod pokličkou dusíme do změknutí.
22.09.2015 | Kaktusu se nebojte - při přípravě lze použít i ten v konzervě a na báječné chuti salátu tento fakt nic nezmění.
10.07.2024 | Toužíte během horkých dní po drinku, který vás osvěží a zároveň nakopne? Inspirujte se u oblíbeného řetězce kaváren CrossCafe s receptem na Espresso Tonic, který je vyhlášený díky dokonalé kombinaci hořkosti, kyselosti a sladkosti. Kavárny CrossCafe navíc nabízejí také variantu s grepem - Grepresso, které se u zákazníků těší čím dál větší oblibě.
23.01.2024 | Podle loňského průzkumu společnosti eToro si novoroční předsevzetí plánuje každý druhý Čech, z toho polovina se zaměřila na zdraví a duševní pohodu. Strava je palivo lidského těla, proto byste ji neměli podceňovat a dbát na nutričně bohatý jídelníček.
Zajděte si pro svou porci čtení o kvalitě potravin. Nové číslo koupíte v prodejnách Kaufland, Albert, Globus, Tesco a COOP, na vybraných novinových stáncích sítě Valmont a dalších, včetně vybraných poboček České pošty.