Články se štítkem: grilování

Claudio La Carbonara: Ital o tom, jak se dívá na stravování Čechů

21.05.2021 | Claudio La Carbonara je ředitelem sítě prodejen La Formaggeria Gran Moravia, které se u Čechů těší velké oblibě. Jak ale vidí český jídelníček on sám, očima národa, kterému vévodí zdraví prospěšná středoevropská kuchyně.

Nákupčí masa Tomáš Balent prozradil, jaké maso se hodí na "grilovačku"

29.04.2021 | Letošní grilovací sezona se blíží. Až vytáhnete a očistíte gril, přijde čas také na oprášení osvědčených receptů, vymýšlení nových variací a hledání toho správného kusu masa na gril. Dobře zvolené maso totiž dokáže udělat z obyčejného grilování gurmánský zážitek. Jak se v široké nabídce vyznat a která masa jsou sázkou na jistotu i pro začátečníky?

Dáte si krevety přímo z grilu + na co si dát pozor, když děláte dary moře

28.04.2021 | Připomenout si kulinářské zážitky z dovolené nebo jen ozvláštnit letní domácí jídelníček je možné s pokrmy z mořských plodů. Kalamáry, chobotnice, krevety či mušle vyžadují rychlou a přitom důkladnou tepelnou úpravu. K dosažení dostatečné teploty doporučují odborníci tepelnou úpravu grilováním.

Nové číslo CZ TEST právě v prodeji!

202408

Zajděte si pro svou porci čtení o kvalitě potravin. Nové číslo koupíte v prodejnách Kaufland, Albert, Globus, Tesco a COOP, na vybraných novinových stáncích sítě Valmont a dalších, včetně vybraných poboček České pošty.