10.03.2014 Ing. Jana Poděbradská
Stačí pár ingrediencí a jarní svačina se může podávat.
Ingredience: 100 g másla, 2 lžičky usušené či čerstvé řeřichy, 1 lžička strouhaného křenu
Postup: Změklé máslo dle chuti osolíme a přidáme řeřichu. Gurmáni pak přidávají i trochu křenu.
Ingredience: lučina, smetana, celer, řeřicha
Postup: Lučinu smícháme se smetanou a přidáme nadrobno nasekané lístky řeřichy a nastrouhaný celer. Poté dochutíme solí a pepřem. Servírujeme nejlépe na čerstvém pečivu.
14.07.2015 | Pokud si rádi pochutnáváte na teplé zelenině a už vám dochází nápady, jak si ji připravit, vyzkoušejte ji zapečenou. Můžete si ji totiž dopřát téměř s čímkoli a na několik způsobů.
17.09.2015 | O tomhle dortu se u nás mluví často. Ne že bych ho pekla co chvíli, ale kdykoli se do toho pustím, akce se zkomplikuje a vzniká vtipná historka, kterou se můžou bližní bavit dosyta. Já se obvykle nesměji. Předem varuji – tohle dobrodružství ještě nikdy nedopadlo dobře. A nemyslím si, že vždy za to můžu jen já. Prostě osud.
15.06.2015 | Malé koláčky z křehkého těsta, patří mezi oblíbené dezerty, které vypadají dokonale a chutnají ještě lépe. Navíc jejich příprava není náročná, stačí trocha trpělivosti při výrobě košíčků, zručnosti při míchání vanilkového krému a fantazie při zdobení ovocem...
Zajděte si pro svou porci čtení o kvalitě potravin. Nové číslo koupíte v prodejnách Kaufland, Albert, Globus, Tesco a COOP, na vybraných novinových stáncích sítě Valmont a dalších, včetně vybraných poboček České pošty.