22.06.2014 Redakce
Žab se nebojte. Zkombinujte je se salátem a bílým vínem.
Doba přípravy: 10 minut, pro 2 osoby
Ingredience: 10 dkg žabích stehýnek, směs listových salátů, hladká mouka, bílé víno, bramborový škrob, 1 vaječný žloutek, 1 lžička dijonská hořčice, olivový olej,česnek, sůl, pepř
Postup: Žabí stehýnka očistíme a naložíme přes noc do olivového oleje s česnekem. Na vinné těstíčko smícháme bílé víno s bramborovým škrobem, moukou a solí, stehýnka obalíme a smažíme zprudka do zlatova. Dresing aioli vytvoříme smícháním žloutku, hořčice a konfitovaného česneku v mixéru, postupně přikapáváme olej do homogenní hmoty. Ochutíme solí a pepřem.
03.08.2015 | Lehká a lahodná letní pochoutka kombinuje kešu oříšky, okurku i kopr.
18.09.2015 | Vyzkoušejte neobvyklou kombinaci hovězí svíčkové a omáčky z čokolády!
25.08.2015 | Typickou belgickou pochoutku si můžete snadno vyčarovat i doma.
Zajděte si pro svou porci čtení o kvalitě potravin. Nové číslo koupíte v prodejnách Kaufland, Albert, Globus, Tesco a COOP, na vybraných novinových stáncích sítě Valmont a dalších, včetně vybraných poboček České pošty.