10.03.2015 | Již 20. března se koná přednáška profesorky fyziologie Anny Strunecké o lepku a glutamátu.
10.03.2015 | Některé pokrmy vysílají do mozku takový impuls, že navozují pocity potěšení a my si je žádáme znovu a znovu.
09.03.2015 | Velikonoce jsou svátky dobrého jídla a pití. Obvykle se během svátečních dní na našich tabulích vyskytují pečení beránci, jidáše a mazance. Po období půstu pak nesmí chybět ani tradiční nádivka, taktéž známá jako hlavička, a uzené maso.
24.02.2015 | Mnozí z nás považují čaj za typický zimní nápoj, jehož hlavní funkcí je především zahřátí. S prvními jarními paprsky máme ale tendence čaje opouštět. Víte ale, že lze s čaji vykouzlit jedinečné jarní nápoje plné svěžích chutí? Stačí sáhnout po různých druzích ovoce, sáčku kvalitního černého čaje a dát přípravě čaje jiný rozměr.
20.02.2015 | Lifestylová kuchařka Natashy Corret a Vicki Edgson, které společně vytvořily populární britský koncept Honestly Healthy. Spojily v něm zkušenosti kuchařky zaměřené na vegetariánskou kuchyni a nutriční terapeutky s vášní pro jídlo.
17.02.2015 | Čeští a moravští vinaři vezou domů devět medailí
16.02.2015 | Nejznámější dražé na světě uvádí na trh nové, velké balení o hmotnosti 98g, což je přesně 200 bonbonů a rozšiřuje tak svůj sortiment.
16.02.2015 | Až do soboty můžete ochutnávat z více než 700 vzorků piv
11.02.2015 | Tuňáková pomazánka přijde vhod na svačinu i na party
09.02.2015 | Domácí úkoly, zkoušení, diktáty, desetiminutovky nebo slovíčka. Děti toho mají do školy tolik, že si to už možná ani nedokážeme představit. Zkuste jim pomoci s jejich přípravou i tím, že pro ně přichystáte poctivou a zdravou svačinu.
Zajděte si pro svou porci čtení o kvalitě potravin. Nové číslo koupíte v prodejnách Kaufland, Albert, Globus, Tesco a COOP, na vybraných novinových stáncích sítě Valmont a dalších, včetně vybraných poboček České pošty.