29.03.2014 | Jak se vyrábí droždí?
25.03.2014 | Jak skladovat masové konzervy? Kdy je maso v nich „v nejlepší kondici“ – je to například uprostřed doby minimální trvanlivosti?
25.03.2014 | Co je to foodpairing?
24.03.2014 | Co všechno musí obsahovat složení výrobku na obale?
24.03.2014 | Jsou cereálie dostatečnou snídaní pro školní děti? Nehrozí, že budou mít za hodinu hlad?
22.03.2014 | Proč některé zdroje uvádějí mandle jako nebezpečnou potravinu?
21.03.2014 | Jak se vyrábí balsamico?
20.03.2014 | Lze nějak rozpoznat čerstvé vejce od staršího?
20.03.2014 | Co znamenají označení brut a demi sec na lahvi šampaňského?
Zajděte si pro svou porci čtení o kvalitě potravin. Nové číslo koupíte v prodejnách Kaufland, Albert, Globus, Tesco a COOP, na vybraných novinových stáncích sítě Valmont a dalších, včetně vybraných poboček České pošty.