20.07.2014 | Jaké údaje je důležité hledat na obale výrobků, abychom byli s nákupem spokojeni?
19.07.2014 | Jak se nejčastěji falšuje? A co hledat na obalu výrobku?
18.07.2014 | Pojďme se detailněji podívat na bezpečnost, analytické složení, původ potravin, senzorické vlastnosti, označení a obaly.
17.07.2014 | Cizí výrobci parazitují na olomouckých tvarůžcích. EU ani SZPI proti tomu však nic nezmůže.
16.07.2014 | Biopotraviny jsou nutričně hodnotnější než produkty konvenčního zemědělství. Vyplývá to z výsledků nové mezinárodní studie vedené britskou Newcastle University.
02.07.2014 | Dovoz potravin z Polska letos znovu nabral na tempu, do dubna vzrostl o 15%.
30.06.2014 | Jak má vypadat ideální chléb? A co znamená označení "selský" nebo "staročeský"?
24.06.2014 | „Dneska už se nedá koupit dobrý chleba.“ „Bílé pečivo je nevhodné a nezdravé.“ „Chléb je dnes nesmyslně vylepšován chemickými přípravky.“ Pravda nebo mýty?
23.06.2014 | Češi dávají přednost prémiovému alkoholu a pijí více doma. Jejich zvyky ovlivnila především metanolová aféra.
18.06.2014 | Špatná hygiena, chybné značení nebo nedodržení chladírenských požadavků - s čím se můžete setkat na trzích? A jak si vybrat, u kterého stánku je dobré nakoupit?
Zajděte si pro svou porci čtení o kvalitě potravin. Nové číslo koupíte v prodejnách Kaufland, Albert, Globus, Tesco a COOP, na vybraných novinových stáncích sítě Valmont a dalších, včetně vybraných poboček České pošty.