16.12.2014 | Lahůdka, nebo riziko? Kvalita ryb je dobrá, horší je to s jejich vzhledem a značením na obalech.
16.12.2014 | Víte, jak o svátcích zaperlit? Poradíme vám, jaký sekt vybrat, jak a s čím ho nejlépe servírovat i uchovávat.
15.12.2014 | Přestože Vánoce patří mezi nejkrásnější svátky v roce, rozhodně je nelze počítat k nejklidnějším. Vánoční atmosféra již „kvete“ na každém kroku a spolu s tím roste i předvánoční shon.
12.12.2014 | Nákupy z pohodlí domova nebo stále dražší obědy... aneb co se nám ve světě potravin za poslední měsíc líbilo a nelíbilo?
11.12.2014 | Spotřebitel by neměl očekávat, že se obaly na potravinách ze dne na den změní.
09.12.2014 | Nejzásadnější změnou jak pro výrobce, tak i pro zákazníky bude povinná velikost písma a způsob uvádění alergenů.
08.12.2014 | Kvalitní hovězí maso patří do vyváženého jídelníčku dětí i dospělých. Hovězí maso má cihlově červenou barvu. Výsledný odstín však záleží na věku zvířete.
03.12.2014 | Nové etikety budou varovat zákazníky nejen před alergeny v jídle a budou lépe čitelné. Dozvíme se také, z jaké země odebírá daný obchod nejvíce zboží.
02.12.2014 | Klamavou informaci o údajném českém původu potraviny zjistila Státní zemědělská a potravinářská inspekce v prodejně spol. Penny Market v Třešti.
29.11.2014 | Deset deka salátu a dva rohlíky k tomu. Tak nějak vypadá svačinka příznivců této kalorické bomby, kterou si ostatní dopřávají jen naprosto výjimečně. Bramborový, vlašský, mexický… nabídka je opravdu bohatá.
Zajděte si pro svou porci čtení o kvalitě potravin. Nové číslo koupíte v prodejnách Kaufland, Albert, Globus, Tesco a COOP, na vybraných novinových stáncích sítě Valmont a dalších, včetně vybraných poboček České pošty.