05.09.2014 | Kde a jak vznikl alkohol? Proč se pálenkám říkalo dryáky? A proč ve Vietnamu popíjejí pálenku z gekonů?
05.09.2014 | Družstevní prodejny COOP jsou připraveny jednat s ministerstvem zemědělství či Potravinářskou komorou o větší podpoře zboží od regionálních výrobců.
05.09.2014 | Obchodní řetězce dnes za jablka nabízejí zhruba polovinu toho, co před rokem.
04.09.2014 | Bodovaly také Černíkovické okurky, Bio cukrový hrášek a Rulandské šedé.
03.09.2014 | Škola vaření Chefparade pořádá již 4. ročník festivalu Foodparade, který se koná 6. a 7. září opět v krásných zahradách pražského zámku Troja.
03.09.2014 | Výsledky průzkumu časopisu Terre de vins překvapily.
03.09.2014 | V úterý 16. září se v NH Hotels v Olomouci uskuteční konference, jejímž cílem je posílit konkurenceschopnost českých potravinářských podniků.
01.09.2014 | Co ochutnat na jižní Moravě? Višňové víno, uzeného pstruha a Rostěnického divočáka!
29.08.2014 | Udělejme si malý výlet na Slovácko nebo také Moravské Slovácko, do národopisné oblasti jižní a jihovýchodní Moravy ležící jihovýchodně od Brna.
Zajděte si pro svou porci čtení o kvalitě potravin. Nové číslo koupíte v prodejnách Kaufland, Albert, Globus, Tesco a COOP, na vybraných novinových stáncích sítě Valmont a dalších, včetně vybraných poboček České pošty.