16.12.2013 | Vůně vanilky, medu, skořice a kokosu? Oku lahodící barevné variace sušeného ovoce a oříšků? Ano, cukroví útočí na naše smysly mnoha zbraněmi. Přinášíme několik sladkých, ale i zdravějších receptů pro vánoční stůl.
06.12.2013 | Rychlý recept na tradiční rychlé jídlo, které všichni dobře známe.
27.11.2013 | Prvotina novinářky Petry Pospěchové, Regionální kuchařka – Všechny chutě Čech, Moravy a Slezska, vyšla v říjnu tohoto roku.
13.11.2013 | Objevte chutě jihokorejské kuchyně.
01.10.2013 | Čím vším vašemu zdraví prospěje dýně?
18.09.2013 | Konec léta patří cuketě, její kralování nyní vrcholí. Jaký je přínos této zeleniny pro zdraví? A jak plody uvedené tykve netradičně a chutně připravit?
22.08.2013 | Exotické podle indonéského kuchaře Ketuta z restaurace Café Buddha Balbínova(www.cafebuddha.cz).
19.08.2013 | Zavaříte si okurkový salát či vytvoříte vlastní ovocné chutney (čatní)?
29.07.2013 | Jak na pravé chilli con carne z exotického Karibiku?
22.07.2013 | Přemýšlíte, jak naložit s letošní úrodou? Máte k dispozici jahody, meruňky, maliny, rybíz anebo jste si nasbírali borůvky či koupili meloun? Přinášíme pár osvědčených domácích receptů s nádechem léta.
Zajděte si pro svou porci čtení o kvalitě potravin. Nové číslo koupíte v prodejnách Kaufland, Albert, Globus, Tesco a COOP, na vybraných novinových stáncích sítě Valmont a dalších, včetně vybraných poboček České pošty.