25.04.2014 | O grilování masa jsme si povídali s Ing. Janem Stibalem, ředitelem Svazu chovatelů prasat v Čechách a na Moravě.
16.04.2014 | Jsou české výrobky kvalitnější než zahraniční? A co o potravině vypovídá její cena?
07.04.2014 | Víte, jak vejce správně vybírat nejen o Velikonocích?
27.03.2014 | Čím se řídíme při nakupování? Jak se mění chování zákazníka?
04.02.2014 | Na množství tuku v zakysaných smetanách si posvítil dTest.
16.01.2014 | Poslanci Evropského parlamentu požadují povinné zveřejňování původu masa, a to i u hotových jídel, přísnější kontroly výrobců potravin a tvrdší tresty za podvody v potravinářství.
16.01.2014 | Jen čtvrtina Čechů umí bez nápovědy správně vysvětlit, co je to potravinová banka.
29.11.2013 | Kvalitu a cenu potravin v České republice drží v rukou obchodní řetězce, zaznělo na 158. Žofínském fóru z úst Potravinářské komory ČR.
23.07.2013 | Na světovém žebříčku bezpečnosti potravin, sestaveným výzkumníky spjatými s renomovaným časopisem The Economist, se Česko ocitlo na 23. příčce, nejvýše z postkomunistických zemí.
18.07.2013 | Zatímco jedni nedají na trhy nedají dopustit, druzí se ohánějí pochybami o původu prodávaných potravin a nedostatečné hygieně. Jak je to ve skutečnosti?
Zajděte si pro svou porci čtení o kvalitě potravin. Nové číslo koupíte v prodejnách Kaufland, Albert, Globus, Tesco a COOP, na vybraných novinových stáncích sítě Valmont a dalších, včetně vybraných poboček České pošty.