04.06.2014 | Spotřebitelé se při nákupu potravin neorientují již pouze podle ceny, ale také kvality a původu výrobků.
26.05.2014 | Ušetří nám čas a energii kupované směsi na špagety, nebo se vyplatí uvařit si těstoviny i omáčku doma?
19.05.2014 | Za necelých pět let nabídka biopotravin vzrostla o 90 procent.
19.05.2014 | Za půl roku se v EU změní označování potravin. Údaje na obalech mají být čitelnější, přibude například informace o zemi původu u masa.
15.05.2014 | Tento způsob uchovávání potravin je zdravou alternativou starým metodám.
04.05.2014 | Jaké Češi nakupují biopotraviny? Které se svou cenou neliší od klasických?
28.04.2014 | Sami výrobci si kuchtění ulehčují, třeba menším množstvím masa, použitím jedné chuťově dominantní suroviny a nezbytnými zvýrazňovači chuti. Hlavní rada tedy opět zní: čtěte, čtěte, čtěte!
25.04.2014 | O grilování masa jsme si povídali s Ing. Janem Stibalem, ředitelem Svazu chovatelů prasat v Čechách a na Moravě.
10.04.2014 | Dvě šarže slovenského výrobce Encinger obsahují nadlimitní množství morfinu.
08.04.2014 | Velikonoce jsou svátkem jara a k této oslavě neodmyslitelně patří i pečené dobroty.
Zajděte si pro svou porci čtení o kvalitě potravin. Nové číslo koupíte v prodejnách Kaufland, Albert, Globus, Tesco a COOP, na vybraných novinových stáncích sítě Valmont a dalších, včetně vybraných poboček České pošty.