28.04.2014 | Podle vědců zvýšení konzumace kávy snižuje riziko onemocnění diabetu
14.04.2014 | Už Hippokrates řekl: „Nechť je tvé jídlo tvým lékem a tvůj lék nechť je tvým jídlem.“
30.03.2014 | Jakých jídel bychom se podle vědců měli vyvarovat?
21.03.2014 | Nejlepší návod, jak na jaře restartovat své tělo.
20.03.2014 | Migrénu často spustí špatné jídlo. Zapomeňte na alkohol i čokoládu.
24.02.2014 | Trápí vás ledvinové kameny? Víme, jaká strava vám uleví.
20.01.2014 | Jak se stravovat, aby byl v pohodě váš žlučník i vy?
02.01.2014 | Studie ukazují, že některé druhy potravin mohou pomoci zmírnit příznaky běžného nachlazení a někdy dokonce zkrátit jeho průběh.
21.12.2013 | Pálí vás po jídle žáha, často trpíte bolestí břicha nebo nadýmáním?
06.12.2013 | Přírodní pomoc, aneb „česnek, zázvor, cibule, křen, vyženou chřipku společně ven“. Jedná se o potraviny, které nás sice rozpláčou, ale také bychom je měli v chřipkovém období vyhledávat. Obsahují totiž kromě přírodních antibiotik i antivirové a antimykotické látky.
Zajděte si pro svou porci čtení o kvalitě potravin. Nové číslo koupíte v prodejnách Kaufland, Albert, Globus, Tesco a COOP, na vybraných novinových stáncích sítě Valmont a dalších, včetně vybraných poboček České pošty.