13.01.2015 | Šampionem, tedy nejlepším vínem České republiky pro rok 2015, se stalo Rulandské bílé Ego75, výběr z hroznů 2013 Zámeckého vinařství Bzenec.
09.01.2015 | Po Vánocích a v zimě obecně je nejlepší čas na očistu celého těla a zejména na zlepšení trávení. Co vyzkoušet ajurvédskou detoxikaci?
08.01.2015 | Jak se zahraniční restaurace a kavárny vypořádávají s novými pravidly pro označování potravin? "Zbytečně nám komplikují život," tvrdí někteří restauratéři.
22.12.2014 | Je lepší kapr bez šupin nebo se šupinami? Pro má být kapr pružný? Jak vybrat kapra z kádě a čeho si při tradičním vánočním nákupu ryby všímat?
18.12.2014 | V posledních letech se díky migraci Turků, kteří opustili svou vlast a s vidinou lepších zítřků zamířili na západ, máme možnost setkat s tureckou kuchyní i my v české kotlině.
18.12.2014 | Milovnice čaje, čistokrevná čajařka a od majitelka obchodu prodávajícího čaje TeeGschwendner. To je Markéta Puzrlová, se kterou jsme si povídali o její cestě za poznávání čaje a o tom, jak si čaj správně vybrat a připravit.
16.12.2014 | Víte, jak o svátcích zaperlit? Poradíme vám, jaký sekt vybrat, jak a s čím ho nejlépe servírovat i uchovávat.
16.12.2014 | Nadměrný příjem soli není problémem jen u dospělých, "závislosti na slaném" čím dál více podléhají i děti.
12.12.2014 | Nákupy z pohodlí domova nebo stále dražší obědy... aneb co se nám ve světě potravin za poslední měsíc líbilo a nelíbilo?
11.12.2014 | Schované kontaktní informace a otevírací doba nebo jídelní lístky ve formátu nevhodném pro mobilní telefony... co rozčiluje na portálech restaurací vás?
Zajděte si pro svou porci čtení o kvalitě potravin. Nové číslo koupíte v prodejnách Kaufland, Albert, Globus, Tesco a COOP, na vybraných novinových stáncích sítě Valmont a dalších, včetně vybraných poboček České pošty.