04.12.2014 | Kromě jídla se o Vánocích ládujeme také pohádkami. S jednou z nejoblíbenějších – Nejkrásnější hádankou – je spjato jméno Miroslava Hraběte. Jaké má mladý herec a lamač dívčích srdcí Vánoce?
24.11.2014 | Zatímco většina patnáctiletých dětí řeší pubertální problémy, on v tom věku přemýšlel, jak se vyrovnat se životem na vozíku.
20.11.2014 | „Cokoliv vám nechutná, vyplivněte," prozrazuje svůj cestovatelský tip cestovatel a spisovatel Josef Formánek.
27.10.2014 | Restaurace Hajnovka na pražské Vinohradské třídě byla vyhlášeným podnikem. V minulosti ovšem pouze pivem. Až po rekonstrukci a nástupu šéfkuchaře Daniela Průši se stala jednou z restaurací s poctivou kuchyní za rozumnou cenu. Daniel Průša jí vdechl novou sílu.
21.10.2014 | O jedenáctiletém herci a klavíristovi Filipu Antoniovi se už delší dobu mluví jako o „novém Tomáši Holém“. Proslavila ho zejména komedie Líbáš jako ďábel, ale na svém uměleckém kontě má toho Filip mnohem více.
03.10.2014 | „Jsem spíše jedlík než gurmán a spíše piják než ochutnávač vín. Takže co se týče gastronomie, jsem odstrašující příklad,“ svěřil se textař Eduard Krečmar.
18.09.2014 | Když si při studiu na zemědělské škole Lukáš Krejný měl vybrat místo praxe, zaujala ho nabídka pštrosí farmy. Dnes vlastní firmu s chovem a zpracováním masa, která je největším producentem v Evropě.
01.09.2014 | ...říká spisovatel, gurmet-kritik a textař Vladimír Poštulka.
25.08.2014 | "99 % Čechů ani netuší, co je gastronomie. Ba ani, co to je místní gastronomie," říká kuchař M. Kuchař z hotelu Diana.
21.08.2014 | Kolem Jaroslavy Brouskové je herectví skloňováno ve všech pádech. Co ovšem v žádném životopisném heslu nenajdeme, je odpověď na otázku, jaká je Jaroslava kuchařka.
Zajděte si pro svou porci čtení o kvalitě potravin. Nové číslo koupíte v prodejnách Kaufland, Albert, Globus, Tesco a COOP, na vybraných novinových stáncích sítě Valmont a dalších, včetně vybraných poboček České pošty.