12.04.2012 | Dne 16. dubna vychází Kuchařka plná hudby 17letého Martina Škody. Tato kuchařská kniha je na českém trhu něco zcela ojedinělého – mladý autor ji napsal pro své vrstevníky, a to s ohledem na jejich potřeby, možnosti i přání. Martin ale nevaří jen pro mladé! Jeho originální recepty jistě nadchnou všechny bez ohledu na věk. Ke každému jídlu navíc vybral song, který může doladit atmosféru při i po vaření.
15.03.2012 | Ve středu 15. února se v rámci projektu zdravotní pojišťovny VZP uskutečnil chat s Ing. Danou Večeřovou, mluvčí Potravinářské komory ČR a zároveň šéfredaktorkou časopisu Svět potravin. Nejzajímavější otázky a odpovědi vám zde přinášíme.
23.01.2012 | Z rockového pódia nebo muzikálového jeviště z něj prýští testosteron až do zadních řad. Pro jedny romantický rebel, pro druhé potetovaný poděs. Každopádně málokdo si Václava Noida Bártu dokáže představit opásaného kuchařskou zástěrou skloněného nad kouřícím hrncem. Talentovaný hudebník se přitom v kuchyni pohybuje velmi obratně a docela často.
21.12.2011 | Sedíme s Tonyou v kavárně Nona na Nové scéně, na stolečku džbán s vodou, medem a zázvorem. Je zrovna poledne, ale Tonya je v poslední době v jednom kole, takže na pauzu na oběd to zdaleka nevypadá.
21.12.2011 | O úrovni barmanství v Čechách jsme se bavili s Martinem Baťhou, trojnásobným mistrem ČR v barmanském volném stylu a bronzovým vítězem mistrovství světa pořádaného na Kubě.
30.05.2010 | S Petrem Salavou, moderátorem a zakladatelem fotbalového klubu Amfora, jsme si povídali o jeho oblíbených jídlech a bramborových plackách, které se naučil vařit jako první.
30.01.2010 | "Když je člověk mladý, pomáhá mu více talent a jeho neopotřebované smysly, bohužel ta praxe chybí. A ve stáří jsou smysly částečně opotřebované, tak to doháníte zkušeností..."
30.01.2010 | Ďábelská medovina s chilli papričkami, medové víno, bylinná medovina, melomela... Vypravte se s námi na exkurzi do krajiny sladkého medu.
30.01.2010 | Fotbalová legenda a jeden z nejúspěšnějších střelců historie, Horst Siegl, nám prozradil, jaká jídla patří mezi jeho nejoblíbenější a kterým se naopak vyhýbá a také, proč byl na soustředěních vždy na snídaní jako první.
07.12.2009 | Moderátorka a herečka Ester Janečková nám prozradila nejen něco ze svých kuchařských začátků, ale i to, že dnes vaří moc ráda a nedá dopustit na svoji novou kuchyni Koryna se spotřebiči Miele.
Zajděte si pro svou porci čtení o kvalitě potravin. Nové číslo koupíte v prodejnách Kaufland, Albert, Globus, Tesco a COOP, na vybraných novinových stáncích sítě Valmont a dalších, včetně vybraných poboček České pošty.