19.11.2014 | Opravdu platí, že konzumace vlašských ořechů je dobrá pro náš nervový systém?
14.11.2014 | V označování "českého" panuje podle ministra zemědělství chaos a je třeba nastolit pravidla.
13.11.2014 | Víte, jak sklenice se zeleninou správně skladovat před a po otevření, a kdy už je nutné je vyhodit?
12.11.2014 | Jíme méně masa i másla, přesto jsme stále obéznější. Co za tím vězí?
12.11.2014 | Hlavní zásadou je nekupovat maso neznámého původu. Jak si ale původ masa ověřit?
10.11.2014 | Chipsy s příchutí ústřic, chipsy z mořských řas nebo z kokosových ořechů, chipsy připravené bez tuku... Jde o novou tendenci, nebo o výstřelky bez budoucnosti?
05.11.2014 | ...nebo to o sobě alespoň rádi tvrdí. Nejčastěji přitom končí v odpadkových koších ovoce a zelenina.
04.11.2014 | Již 13. listopadu Brno přivítá v rámci projektu Knihománie 2014 moderátorku a foodblogerku Veroniku "Koko" Kokešovou. Ta představí v Knihy Dobrovský Joštova Brno svou první knihu Menu podle Koko.
03.11.2014 | Máte modré nebo prostě světlé oči a všimli jste si, že snášíte alkohol lépe než vaši přátelé s tmavýma očima? Je to docela přirozené.
03.11.2014 | Vyznejte se v džungli názorů na tuky a naučte se správně vybrat potraviny pro váš vánoční stůl.
Zajděte si pro svou porci čtení o kvalitě potravin. Nové číslo koupíte v prodejnách Kaufland, Albert, Globus, Tesco a COOP, na vybraných novinových stáncích sítě Valmont a dalších, včetně vybraných poboček České pošty.