26.03.2015 | Vyzkoušejte švédské národní jídlo - brambory s ančovičkami.
25.03.2015 | Jaké by to byly svátky jara lahodného beránka? Inspirujete se receptem z Moravy!
23.03.2015 | Ramínko pro vás připravil Marek Šalanský, student druhého ročníku Střední odborné školy stravování Říčany s.r.o.
20.03.2015 | Jste zklamáni nabídkou mléčných výrobků v obchodech a žádný nemá přesně takovou chuť, jakou si pamatujete z dětství nebo z dovolené v Řecku či Francii? Obáváte se, že příprava domácího jogurtu musí být náročná na čas i energii? Ukážeme vám krok za krokem, že opravdu není čeho se bát a přípravu této nejen dětské pochoutky zvládnete i vy.
17.03.2015 | Jaké by to byly svátky jara bez voňavé nádivky?
16.03.2015 | Stačí fazole, mrkev, petrželka, česnek a majoránka a zdravá sváteční dobrota je na stole!
13.03.2015 | Recept připravil a uvařil Marek Šalanský, student 2. ročníku Střední odborné školy stravování Říčany s.r.o.
10.03.2015 | S vyzkoušením této typicky švédské polévky nemusíte čekat na léto, borůvky můžete použít i rozmražené.
09.03.2015 | Velikonoční pondělí se letos slaví 6. dubna. Je tedy nejvyšší čas najít správný recept, kterým zpestříte sváteční hostinu.
24.02.2015 | Mnozí z nás považují čaj za typický zimní nápoj, jehož hlavní funkcí je především zahřátí. S prvními jarními paprsky máme ale tendence čaje opouštět. Víte ale, že lze s čaji vykouzlit jedinečné jarní nápoje plné svěžích chutí? Stačí sáhnout po různých druzích ovoce, sáčku kvalitního černého čaje a dát přípravě čaje jiný rozměr.
Zajděte si pro svou porci čtení o kvalitě potravin. Nové číslo koupíte v prodejnách Kaufland, Albert, Globus, Tesco a COOP, na vybraných novinových stáncích sítě Valmont a dalších, včetně vybraných poboček České pošty.